Ruisnapit kylmäsavuporo-täytteellä

Oi nam. Ne sanat pääsi suusta kun pienen keittiönäpertelyn jälkeen pääsin maistamaan ensimmäisen. Jep, NAM. :) Näistähän löytyy varmasti tuhat eri variaatiota, mutta näillä aineksilla ruisnapit tuntuu toimivan. Melkeinpä täydellisesti. Todella maistuvia eikä tekemiseenkään kulu turhan kauan. :) Blogiani aiemmin lukeneet on törmänneet varmasti toiseenkin ruisnappi-reseptiin; ruisnapit pesto-tomaatti-mozzarella täytteellä, jota hehkutin ja täytyy sanoa, että näistä täytteistä on vaikea valita sitä ykköstä. Kummatkin on ihan älyttömän hyviä!

RUISNAPIT KYLMÄSAVUPORO-TÄYTTEELLÄ

Noin 18-20kpl

100g kylmäsavupororouhetta

(= osta kaupasta kylmäsavuporoa leikkeleenä ja leikkaa rouheeksi)

1 prk creme fraichea

muutama cocktail-maustekurkku

1 sipuli

mustapippuria

tuoretta ruohosipulia

ruisnappeja

VALMISTUS

Laita creme fraiche pieneen kulhoon.

Sekoita joukkoon kylmäsavupororouhe ja pieneksi silputut cocktail-maustekurkut.

Leikkaa sipuli pieniksi paloiksi ja lisää creme fraicheen.

Rouhi joukkoon mustapippuria. Sekoita hyvin.

Nosta ruisnappien päälle pieni nokare täytettä.

Koristele jokainen nappi tuoreella ruohosipulilla.

Tarjoile heti :)

HUOM! Voit tehdä täytteen jo aiemmin jääkaappiin valmiiksi, mutta täytä ruisnapit vasta juuri ennen tarjoilua, jottei napit pääse kostumaan liikaa.

ecb7f-http-signatures-mylivesignature-com-54492-159-456bf653fbd24f8c26cd6d4375c8c2f0

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Ruisnapit kylmäsavuporo-täytteellä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s